NextGadgets.eu shop

(Advanced Search)
Lost Password?

SSK All-in-One USB 2.0 Card Reader

 
€5,30


Shipping: Free Shipping
In Stock: Yes (usually ships in 2 - 4 d)

Average customer rating

 


   

  

Info

- Four memory card slots, support most of memory card today
- USB 2.0 Compatible
- Plug-and-play, no external power supply is needed
- Sturdy construction and compact in size*Never detach the card reader when it is reading documents from flash memory card, which would result in destruction of your data*

Like it? Share it!


Random Products

Shopping cart


Your Cart is currently empty.

What our customers say

Cor van Heerwaarden said:

De service was goed en de levering was zeer snel, ook zijn de ledlampen in de camper geplaatst en geven het gewenste resultaat, maar de duurproef moet nog plaats vinden.


Jacques vandebroek said:

Ik was op zoek naar een vervanging voor de 12V-verlichting van onze caravan en ben via de zoekmachine GOOGLE bij LED-Gloeilamp.NL terechtgekomen. Eerst stond ik wat twijfelachtig tegenover de opgegeven lichtsterkte maar besloot toch een bestelling te plaatsen. Alles verliep vlot met zeer overzichtelijke digitale invulformulieren en de betaling via Master Card verliep vlekkeloos. En... de tweede dag in de voormiddag werd het pakje reeds geleverd (TNT). Snel de halogeentjes vervangen (11 stuks) en groot was mijn verbazing: alle LED's pasten voortreffelijk en wat een lichtopbrengst. Bij bepaalde lichtpunten was dit zelfs meer dan voorheen en de kleurtemperatuur bleef aangenaam, zelfs beter. Een echte aanrader. Ik overweeg zelfs om in onze woning de vervanging van halogeen door te voeren.


Meer in ons gastenboek...

Safe shopping

Webshop Select